welkom

We verwelkomen u graag op de website van Gym90 Beringen . Via deze weg hopen we u op de hoogte te houden van alle nieuwtjes binnen onze club.

Suggesties voor een verdere uitbreiding van de site zijn ook altijd welkom.

Gym 90 Beringen

Turnclub Gym 90 Beringen vzw staat voor veelzijdig bewegen met een breed, laagdrempelig en eigentijds trainingsprogramma. Wij bieden gymnastiek en dans aan op een opvoedkundige, fysieke en sociaal-maatschappelijke verantwoorde wijze. Iedereen kan bij ons terecht, zowel voor competitie als recreatie, ongeacht de leeftijd.

De vzw bestaat uit drie turnclubs. GYM '90 Beringen is een competitieve turnclub en richt zich vooral op wedstrijdgymnasten artistieke en acrobatische gymnastiek, tumbling en trampolinespringers uit noordwest Limburg.
Plicht en vermaak Beverlo en Olympia Koersel zijn recreatieve turnclubs en richten zich, onder het motto "Turnen is fun", op alle sportievelingen uit groot Beringen.

De samenwerking tussen deze 3 clubs geeft een ideale mix van competitie en ontspanning, en geeft bovendien aan iedereen een uitgebreide mogelijkheid om zijn eigen trainingscombinatie samen te stellen.

De drie clubs zijn aangesloten bij Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw (www.gymfed.be). Dit is de voornaamste turnfederatie in Vlaanderen en de enige die erkend is door de internationale federaties.

Opendeurdag en inschrijfmomenten

Op zaterdag 5 september verwelkomen we u graag op onze opendeurdag. In de voormiddag kan je mee turnen of dansen in de sporthallen van Koersel en Beverlo tijdens de gewone lessen van 9u30 tot 12u. Een overzicht van de aangeboden lessen vind je verderop in deze nieuwsbrief.  In de namiddag gooit turnhal SAC zijn deuren voor u open tussen 14u en 16u en kan je onder leiding van onze trainers een aantal disciplines uitproberen.

Vanaf maandag 7 september starten alle recreatieve lessen. Je kan die week gratis de lessen uitproberen. Tijdens de inschrijfmomenten in de week van 14 september kan er dan voor het hele jaar worden ingeschreven.

  • Woensdag 16 september van 15u tot 16u in turnhal SAC.
  • Donderdag 17 september van 17u tot 18u30 in turnhal SAC.
  • Vrijdag 18 september van 18u30 tot 20u30 in ‘t Kanaal Beringen.
  • Zaterdag 19 september van 9u30 tot 12u in sporthal Beverlo en sporthal Koersel.
  • Zaterdag 19 september van 14u tot 16u in turnhal SAC.

NIEUW!
Als je inschrijft op de opendeurdag of op één van de inschrijfdagen krijg je er een gratis T-shirt bovenop!

Contact

Voor meer informatie contacteer ons door hier te klikken.