welkom

We verwelkomen u graag op de website van Gym90 Beringen . Via deze weg hopen we u op de hoogte te houden van alle nieuwtjes binnen onze club.

Suggesties voor een verdere uitbreiding van de site zijn ook altijd welkom.

Gym 90 Beringen

Turnclub Gym 90 Beringen vzw staat voor veelzijdig bewegen met een breed, laagdrempelig en eigentijds trainingsprogramma. Wij bieden gymnastiek en dans aan op een opvoedkundige, fysieke en sociaal-maatschappelijke verantwoorde wijze. Iedereen kan bij ons terecht, zowel voor competitie als recreatie, ongeacht de leeftijd.

De vzw bestaat uit drie turnclubs. GYM '90 Beringen is een competitieve turnclub en richt zich vooral op wedstrijdgymnasten artistieke en acrobatische gymnastiek, tumbling en trampolinespringers uit noordwest Limburg.
Plicht en vermaak Beverlo en Olympia Koersel zijn recreatieve turnclubs en richten zich, onder het motto "Turnen is fun", op alle sportievelingen uit groot Beringen.

De samenwerking tussen deze 3 clubs geeft een ideale mix van competitie en ontspanning, en geeft bovendien aan iedereen een uitgebreide mogelijkheid om zijn eigen trainingscombinatie samen te stellen.

De drie clubs zijn aangesloten bij Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw (www.gymfed.be). Dit is de voornaamste turnfederatie in Vlaanderen en de enige die erkend is door de internationale federaties.

Contact

Voor meer informatie contacteer ons door hier te klikken.