top of page

RECREATIEVE GROEPEN

Is turnen aan verschillende toestellen, springen op een trampoline, tuimelen op de mat, hangen aan de brug, lopen over de balk, ... iets voor jou, dan kan je zeker terecht bij één van onze recreatieve groepen.

  • Kleutergymnastiek - KIDIES = voor kinderen van 2.5 tot 6 jaar waarin plezier beleven aan bewegen en de algemene ontwikkeling van het kind centraal staan. Klimmen, klauteren, tuimelen, hangen, steunen, slingeren en zoveel meer staan hierbij voorop. We volgen het programma van GymFed;  Kidies

  • GYMTYOPIA = voor alle kinderen van 7 to 8 jaar, waarin plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de brede basisvorming voor gymnastiek centraal staat. We volgen het programma van GymFed: Gymtopia.

  • Recreatieve Gymnastiek - RECREA GYM = voor kinderen van 9 tot 11 jaar waarin de plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de gymnastische basisvorming centraal staan. We volgen het programma van GymFed: Gymstars

  • Gym 12-18 jaar = voor jongeren 12 tot 18 jaar waarin aandacht wordt besteed aan plezierbeleving, fysieke en gymnastische basisvorming en sociale contacten.

  • GYMTOPIA +: kinderen van 7 en 8 jaar, die iets meer kunnen, worden na selectie toegelaten tot deze groep.

bottom of page